Website Limburg

Passie, creativiteit en de juiste know-how. Want enkel met echt vakmanschap maakt u vandaag nog het verschil. Elke website die we bouwen, is “responsive” of mobiel vriendelijk.Hoe uw website laten opbrengen

We adviseren u welke oplossing het best bij uw organisatie past. Met een goede communicatie en projectmanagement begrijpen wij uw organisatie en tweaken we de doelstellingen piekfijn. Het nalaten van een professionele indruk en het actief werven van potentiële klanten…Daar gaan we voor!

Een basis zoekmachine-optimalisatie zit in onze aanpak ingebakken. We bouwen trendy EN vindbare websites. Een extra SEO’tje? Graag! We helpen u om nog meer relevante bezoekers naar uw site te loodsen. Vraag ons zeker naar alle extra mogelijkheden..

Streven naar perfectie

Ireto volgt een gestructureerde werkwijze om voor jou een succesvolle website te bouwen. Ireto zorgt met zijn werkwijze voor een mooie website maar ook voor de professionele opvolging. Zo weet u waar u aan toe bent.

 • Professionele website
 • Geschikt op alle platforms
 • Vindbaar op google.

Webshop

Geef uw sales en omzet een boost met een op maat gemaakte e-commerce website! Onlineverkoop kent een onstuitbare groei. Pik uw graantje mee!Moeiteloos de producten op uw webshop beheren

Uw klanten kunnen op ieder gewenst tijdstip uw webwinkel bezoeken en hun bestellingen plaatsen. In onze webshops is het mogelijk om bij elk product aanverwante producten of aanvullende informatie te tonen, waardoor u aanvullende omzet kunt genereren.

 • Snelle en betaalbare start-up
 • Veilige betalingssysteem
 • Maximale conversie
 • Bestellingen opvolgen

De online groeiopportuniteit

ireto ontwikkelt webshops waar uw klanten en prospecten intuïtief de juiste producten vinden en makkelijk bestellen. Bovendien zorgen we voor de integratie van veilige online betalingssystemen zonder maandelijkse lasten.

Via het gebruiksvriendelijke platform kan u moeiteloos alle informatie en producten op de webshop beheren, uw bestellingen opvolgen, verzendbonnen en facturen afdrukken/doormailen en uw klanten beheren.

Webhosting

Ireto webhosting pakketten zijn de professionele basis voor uw succesvol webproject. Elk performant hosting pakket biedt enorme opslag- en backupruimte aanBetrouwbare, betaalbare web hosting

Een deskundige helpdesk met een goede ondersteuning zorgt ervoor dat u steeds snel geholpen bent. Verder bieden wij quasi alle beschikbare domeinnamen aan zeer scherpe tarieven. Heeft u veel processorkracht nodig of behoefte aan applicaties die specifieke zijn aan uw bedrijf? Geen probleem! Ireto heeft het netwerk en de knowhow in huis.

Voor de opbouw van ons netwerk gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van high-end materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan innovatieve cloud security oplossing. Zo kunnen we onze klanten extra beveiligen tegen hackinbraken.

onderhoud & beheer van uw website

Laat uw website veilig draaien op onze servers. Wij geven u de nodige support ! Onderhoud van de server is inbegrepen in uw hostingpakket. Zo hebt u vooraf een haarscherp beeld van de jaarlijkse kosten.

 • Geniet van onze supersnelle hosting
 • Support
 • Onderhoud
 • Betrouwbare hosting