SEO

Waar is je cliënteel naar op zoek? Welke woorden gebruikt uw doelgroep voor het vinden van uw website? Hoe snel wordt de pagina geladen en wat is de metabeschrijving? Zijn er interne links en werkt uw website mobiel?

Creëren van een SSL-beveiliging en zoektermen bij afbeeldingen of het gebruik van de juiste technieken zorgen ervoor dat uw website of webshop het best vindbaar wordt.

Een SEO-audit bewijst waar er moet aan gewerkt worden en ondervindt hoe uw product of dienst beter scoort in de Google ranking.


Zoekmachine adverteren – SEA

Met Google Advertising (A) kunnen doelgerichte advertenties gelanceerd worden. De betalende advertentie wordt vertoond als een gebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt.

De adverteerder betaalt enkel als een bezoeker op één van de advertenties klikt. Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie..Social Media Marketing

SMM helpt bij het inzichtelijk maken van het landschap waarin jouw belangrijkste doelgroep zich bevindt en het krijgen van een beter beeld van hoe en waar je in contact kunt komen met (potentiële) klanten en opdrachtgevers.

Als een digitale drone cirkelen wij boven het werkveld van uw bedrijf of sector om kansen én bedreigingen in de digitale wereld tijdig te detecteren.

SMM geeft u de kans om zeer persoonlijk te interageren en communiceren met uw doelgroep. Wij helpen u die kans grijpen door de juiste social media strategie uit te tekenen en gebruikers actief te betrekken in uw merkverhaal!

Samen met betrouwbare partner az-solutions gaan we voor eenvoud en professionaliteit.Webanalyse & Conversie optimalisatie

Bent u niet echt op de hoogte van de vindbaarheid van uw website of online shop? Wij implementeren voor u de nodige tracking, graven in de data en zetten onze bevindingen om in concrete actiepunten om uw online aanwezigheid gericht te verbeteren.

Het in kaart brengen waar bezoekers afhaken is onze specialiteit en waar nodig voeren we de verbeteringen door.


Email & Content Marketing

Boeiende en relevante content aanbieden op maat van je doelpubliek is onmisbaar om nieuwe klanten aan te trekken en de relatie met huidige fans te versterken. Stippel samen met ons uw persoonlijke content marketingstrategie uit!

E-mail marketing is nog steeds een doeltreffend online medium. Je klanten regelmatig op de hoogte houden van nieuws, nieuwe producten, … blijft van zeer groot belang.

De verkopen kunnen gestimuleerd blijven door het persoonlijk aanspreken van uw doelgroep, gerichte acties en een up-to- date database helpen je product of dienst naar een hoger level.