Ireto beschikt over een netwerk van kwalitatief hoogwaardige freelance- en interim professionals. Experten uit uw regio die we door en door kennen en waar we onze handen voor in het vuur steken.

Ervaren programmeur, projectmanager of communicatie-specialisten uit een specifieke sector? Wij hebben hem of haar in huis. Ireto onderhoudt continu een netwerk van freelancers met de juiste attitude.

De vraag naar zichtbaarheid op het internet groeit dagelijks

vanwege ondernemingen die op deze manier hun marktaandeel wensen te vergroten en dit terwijl het aantal afgestudeerde webspecialisten niet evenredig is met deze vergrotende vraag. Ireto biedt hiervoor de kans aan webontwikkelaars over de hele wereld om online en op freelance of zelfstandige basis hun kennis te kunnen implementeren.

Webontwikkelaars kunnen online taken uitvoeren die bij afwerking grondig door Ireto worden gechecked waardoor de websitebeheerder zeker is van de juiste aflevering. Het product dat voor U wordt gecreëerd bevat de juiste data, een optimale vindbaarheid en is zowel voor de gebruiker als voor de klant op de meest efficiënte manier te benaderen.

Offerte