Become a keypartner

Totaaloplossing voor bedrijven
20 februari 2018
Een goede planning is cruciaal voor elke onderneming.
6 maart 2018

Become a keypartner

Als externe DPO stellen wij graag onze diensten voor, om in een samenwerkingsverband, voor de bedrijven die hiervoor in aanmerking komen, de DPIA of een “ gegevens beschermingseffect beoordeling”, op te stellen.

Wij zijn ervan overtuigd dat U als accountant voor het hoofdstuk “LEGAL” in de privacywetgeving, het best gepositioneerd staat en dat ireto het netwerkbeheer, beveiligingsmechanismen en de IT-infrastructuur van bedrijven kan evalueren en hiervoor de juiste consulting levert.

Verder biedt ireto totaaloplossingen voor bedrijven op maat, van website tot professionele CRM/ERP of HRM waarbij oudere en nieuwe gegevens kunnen gegroepeerd worden tot één veilige applicatie voor de geregistreerde gebruiker(s) en waarbij de personen gekend zijn die de toegang tot gegevens hebben verkregen.